За мен

Здравейте , казвам се Маринела и започнах да пиша този блог с идеята да споделя прекрасните преживявания, които имам по време на пътешествията си.

За мен да пътувам е равносилно на дишането, няма нищо , което да ме зарежда по този начин, както и нищо което да ме радва толкова. Ако пък и с моят опит мога да помогна на някой , който тепърва навлиза в тази лудост ще съм повече от щастлива.

Тъй като вече минаха няколко години мисля, че е време да дам и ъпдейт – освен мен и половинката, вече пътувам и с малко дете. Беше бебе, но неусетно стана дете. Ищаха ми за пътуване не се промени, даже май леко се увеличи, защото искам да му покажа всичко на този свят. С две думи искам да кажа, че вече ще можете да прочете и как се пътува с дете, къде и колко е удобно, какво може да се окаже препъни камък и за какво да внимавате.

4 thoughts on “За мен

  1. Заредихте ме страхотно! Бъдете здрави, цялото семейство пътешественици и още много дестинации, за които да ни разказвате!

  2. Уникален блог имате! Ние обожаваме да пътуваме и последните години сами организираме всичко. Но Дубай ми е слабост и мечта, която не смея да организирам сама. След като изчетох всичко в блога ви, смело мога да предвприема и тази крачка.
    Друг важен момент е, че винаги съм смятала Великобритания за скучна и сива. Е, промених си мнението след всички красоти, които сте поместили.
    Така че на драго сърце ще организирам и ходене до Лондон. А вашият блог ще ми е основен пътеводител.
    Благодаря за споделените изживявания! С нетърпение ще следя и бъдещите ви публикации!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *